Telefoonnummer +31(0) 85 040 25 93
Totaal
€ 0.00 (incl. BTW)
excl. verzendkosten

Fokkers Club

Word vandaag lid van de Fokkers Club

Met Fish4Puppies geef je je nieuwe nestje puppy's de best mogelijke start in hun leven. De extra Omega 3, eiwitten, calcium en voedingswaardes in onze voeding helpen de kersverse pup bij de groei van sterke botten en gewrichten, de ontwikkeling van hun hersenen en ogen maar ook hun spijsvertering.

Voordelen voor jouw nieuwe puppy's

Als een fokker krijg je toegang tot speciale zakken puppy voer zodat jij de best mogelijke start aan je pups kan geven. Daarnaast is het ook mogelijk om Puppy pakketen aan te vragen om mee te geven aan de nieuwe baasjes zodat ze een 1,5kg zak puppy voer hebben waar de puppy's al van houden!

Voordelen voor jou als fokker

Lid zijn van onze Fokkers Club heeft een aantal geweldige voordelen, waaronder:

  • exclusieve kortingen op onze snacks en voeding;
  • geen minimale bestel hoeveelheid;
  • gratis puppy pakketen bij het aanmelden van een nieuw nestjes.

Om je aan te melden kan je naar onze registratie pagina gaan en je gegevens in te vullen. We zullen een aantal vragen stellen om te controleren of je voldoet aan de criteria die wij stellen aan onze Fokkers Club leden, maar zodra je dit hebt ingevuld kan je direct al je nieuwe prijzen zien en bestellingen plaatsen.

Onze Fokkers Club heeft een aantal speciale Voorwaarden.

Als je reeds ingeschreven staat als een lid van onze Fokkers Club kan je de puppy pakketten voor een nieuw nestje gratis toevoegen aan je bestelling.

Deel :
© Fish4Dogs Benelux BV 2018

Privacy en Cookies