Telefoonnummer +31(0) 85 040 25 93
Totaal
€ 0.00 (incl. BTW)
excl. verzendkosten

Waarom Vis?

Waarom zou ik mijn hond Fish4Dogs voeren?

Vis toevoegen aan het dieet van jouw hond heeft veel voordelen voor de gezondheid en honden houden van de smaak van vis!

Bij Fish4Dogs zijn we trots op alles dat we in onze voeding stoppen.

We gebruiken zo weinig mogelijk ingrediënten van de hoogste kwaliteit – waarbij elk ingrediënt een essentiële rol heeft om jouw hond te voorzien van een kwalitatieve, gezonde, natuurlijke voeding.

  • Eén eiwitbron, vis – kwalitatief hoogwaardige eiwitbron die makkelijk verteerbaar is en vol zit met Omega 3 vetzuren.
  • Oliën en vetten – kwalitatief hoogwaardige oliën van de visolie in de voeding.
  • Vitaminen en mineralen – zorgen voor een volledig gebalanceerde en complete voeding.
  • Koolhydraten – wij gebruiken hiervoor aardappels en erwten. Deze koolhydraatbronnen zijn licht verteerbaar en hebben een gebalanceerde glycemische index (GI).
  • Bietenpulp – een goede bron van vezels die voeding binden waardoor het verteren makkelijker wordt.

 

Wat er niet toevoegen is net zo belangrijk als wat we wel toevoegen. Sommige van de ongezonde en naar onze mening onnodige ingrediënten die door een aantal toonaangevende merken worden gebruikt, hebben we niet gebruikt en zullen we ook nooit gebruiken.

  • Graanvrij – alle voedingen zijn 100% graanvrij. Onze voorkeur gaat uit naar de betere, maar ook duurdere, koolhydraten zoals aardappels en erwten.
  • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen – wij gebruiken gemengde natuurlijke tocoferol en rozemarijn.
  • Geen toegevoegde suikers – sommige merken hondenvoer voegen suikers toe aan het recept om honden te lokken het te eten. Wij doen dat niet want het is ongezond en het voer is al heerlijk!
  • Geen vullers – sommige merken voer gebruiken vullers die weinig tot geen voedingswaarde toevoegen. Elk ingrediënt in onze voeding heeft een specifieke, belangrijke rol in ons recept.
  • Geen kleurstoffen.

 

BOORDEVOL OMEGA 3

Omega 3 is een essentieel vetzuur met als belangrijkste eigenschap dat het ontstekingsremmend werkt. Dit helpt niet alleen met de vacht- en huidconditie maar ook bij het gezond houden van het hart en soepel houden van de gewrichten.

Lees hier meer over omega 3 en waarom het zo belangrijk is voor jouw hond

 

 

ZORGEN VOOR HET GEBIT

Kauwen is een belangrijke manier waarop honden hun gebit schoon en gezond houden. Snacks zoals onze Sea Jerky zijn een perfecte aanvulling op elk dieet omdat ze jouw hond afleiden van het kauwen van de bank en ook nog eens helpen om het gebit schoon te maken.

Lees hier hoe onze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit

 

 

VERTEERBAARHEID

Omdat vis zo’n makkelijk verteerbaar eiwit is zorgt het ervoor dat er minder ongewenste bacteriën in het spijsverteringskanaal ontstaan en kunnen honden met en langzamere en gevoelige spijsvertering de voeding goed verdragen.

Lees hier over de invloed van vis op de spijsvertering van jouw hond

 

 

GRAANVRIJ RECEPT

Steeds meer honden zijn gevoelig voor granen in hun voeding dus gebruiken wij aardappels en erwten als koolhydraten in ons voer.

Lees hier meer over onze graanvrije voeding en snacks

 

 

PUPPY ONTWIKKELING

De combinatie van mineralen, vitaminen, eiwitten, vezels en omega 3 in vis vormen de perfecte basis voor een complete voeding dat de beste start voor jouw puppy is.

Lees hier meer over vis kritisch is voor de ontwikkeling van jouw puppy

 

 

HULP VOOR DE VACHT EN HUID

Een dieet op visbasis helpt met het verminderen van een geïrriteerde huid en vacht waardoor de huid en de vacht in een betere conditie blijven.

Lees hier meer over het verbeteren van de vacht en huid van jouw trouwe viervoeter

 

 

HULP VOOR DE GEWRICHTEN

Omega 3 vetzuren werken ontstekingsremmend bij de gewrichten en helpen bij het voorkomen van kraakbeenafbreuk waardoor de gewrichten soepel blijven.

Lees hier meer over hoe Fish4Dogs helpt bij het soepel houden van de gewrichten

 

 

HEERLIJK VOOR HONDEN

Door de sterke smaak en geur is vis een heerlijke lekkernij voor honden en is het een perfect alternatief voor de gebruikelijke flauwe smaken van andere merken hondenvoer.

Lees hier meer over waarom honden houden van vis

 

 

GEWICHTSCONTROLE

Wij hebben niet alleen snacks met weinig calorieën maar bieden ook complete voeding aan dat minder eiwitten en vetten bevat waardoor ook oudere honden en honden die een streng dieet nodig hebben kunnen genieten van vis.

Lees hier mee over de gewichtscontrole en caloriearme voordelen van vis

 

 

Deel :
© Fish4Dogs Benelux BV 2018

Privacy en Cookies