Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
 • Graan- en Glutenvrij
 • Hypoallergeen
 • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Waarom Vis?

Fish4Dogs biedt een rijk assortiment aan premium, natuurlijke voeding en snacks voor honden en katten. Het belangrijke verschil? Wij gebruiken echte,verse vis!

Waarom zijn wij zo enthousiast over vis?
Vis is op natuurlijke wijze rijk aan Omega 3, een hoogwaardig, makkelijk verteerbaar eiwit. daarnaast heeft vis een sterke smaak en geur waar honden dol op zijn!

afbeelding
Een visrijk dieet kan helpen bij:
 • Vachtconditie – De Omega 3 in visolie verricht wonderen bij de vacht van jouw hond.
 • Huidconditie -  De Omega 3 in visolie helpt met het reduceren van een droge en geïrriteerde huid.
 • Beweeglijkheid van gewrichten – De ontstekingsremmende effecten van Omega 3 maken  vermoeide, pijnlijke gewrichten weer soepeler.
 • Hersen- en oogontwikkeling – Omega 3 en de mineraalbalans in vis zijn grote factoren in de ontwikkeling van de hersenen en ogen.
 • Vertering en darmgezondheid – De makkelijk verteerbaarheid van viseiwitten vermindert de groei van ongewenste darmbacteriën en is daarom ideaal voor honden met een gevoelige maag en oudere honden met een langzamer spijsverteringssysteem.
 • Een smaak waar honden dol op zijn – De sterkere geuren en smaken van vis zorgen ervoor dat vis een heerlijk alternatief is voor de smakeloze voedingsmiddelen die we tegenwoordig vaak tegenkomen.
"VIS IS FANTASTISCHE VOEDING – WE ZOUDEN ALLEMAAL MEER VIS MOETEN ETEN!"
Waarom is vis zo gezond?

Rijk aan Omega 3 - Vis is een van de rijkste natuurlijke bronnen van Omega 3-vetzuren, in het bijzonder de gunstige EPA- en DHA-vormen. De ontstekingsremmende effecten van Omega 3 zijn zeer goed voor een gezonde huid en gewrichten.

Vis is een bijzonder eiwit – Er zijn veel eiwitbronnen, zoals vlees, eieren, melk en ja, je raadt het al: Vis. Maar niet alle eiwitten zijn hetzelfde. Viseiwitten zijn makkelijker te verteren,  tot wel 90% (vlees van mindere kwaliteit is slechts voor 50 – 60% verteerbaar). Viseiwitten bevatten ook een lagere hoeveelheid verzadigde vetten en suikers. 

 • Visoliën produceren talg – Een wasachtige olie die het haar bedekt, waarmee de vachtconditie snel verbetert.
 • Vis bevat veel kraakbeen – een rijke bron van glucosamine en chondroïtine, die meehelpen bij het gezond houden van gewrichten.

Honden houden van de smaak van vis – Door het overmatig gebruik van bewerkt vlees en graansoorten is tegenwoordig veel hondenvoer smaakloos, waardoor honden erg kieskeurig worden. Honden geven de voorkeur aan de sterkere smaken en geuren van vis.

Tarwevrij – Intolerantie voor tarwe en andere granen komt vaak voor bij honden, dus gebruiken wij aardappel en erwten als koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat er minder snel gevoeligheidsreacties voorkomen, maar dat uw hond wel veel Vitamine C en B6 en Kalium binnen krijgt.

Hier gaat je hond ook van kwispelen!

Sea Wraps Sweet Potatoe Tvh

Sea Wraps Sweet Potato

Meerdere hoeveelheden beschikbaar.