• Producten
  • Home
  • Hond
  • Finest Zalm Adult Small Bite

Finest Zalm Adult Small Bite

De grote hoeveelheid mariene Omega 3 in onze zalm maakt het een ideaal product voor de vacht- en huidgezondheid en de mobiliteit van gewrichten. Het makkelijk verteerbare eiwit vanuit vis is ook goed voor de vertering.

Fish4Dogs-voedsel is graanvrij en gebruikt aardappels en doperwten als koolhydraten. Deze zorgen ervoor dat het voedsel een gebalanceerde glycemische index heeft en minder snel een voedselintolerantie veroorzaakt.

Hoge niveaus van Omega 3 zijn ook gunstig voor fokteven, omdat de voordelen van omega-oliën worden doorgegeven aan de ongeboren puppy. 

‘Niet goed, geld terug’ Garantie – Wij zijn er zo zeker van dat uw hond zal genieten van de smaak van Fish4Dogs Complete Food, dat wij u uw geld terug zullen geven als dit niet het geval is. Deze aanbieding is alleen van toepassing op 1,5 kg zakken.

Samenstelling: zalm (27%), aardappel (21%), erwtenzetmeel, zalmmeel (11,9%), zalmolie (9,7%), bietenpulp, biergist, zonnebloemolie, mineralen.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamines: vitamine A (retinylacetaat) 22.500 IE, vitamine D3 900 IE, vitamine E (all-rac-a-tocoferolacetaat) 700 IE, taurine 1g.

Spoorelementen: jodium (calciumjodaat, watervrij) 1,6mg. Antioxidanten: gestabiliseerd met tocoferolconcentraat.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 26%, vetgehalte 12%, ruwe as 7,5%, ruwe celstof 2,5%, omega 3-vetzuren 1,9%.

Review:
5.00 Gemiddelde
5.00

8 Review
Review dit product:
Jeannette Jonge de Geverifieerde klant: Yes
Dank u wel dit is een geweldig goed product mijn Malteser is een heel moeilijke eter maar deze zalm brokjes vind hij heerlijk dus een uitstekend product was ook keurig verpakt en snelle levering zeker een volgende keer weer met vriendelijke groet Jeannette from Rotterdam Holland
14.02.2023 20:59
Marcel Veldhuizen Geverifieerde klant: Yes
Wij kiezen bewust voor vis, waardoor onze teckel een mooi vacht behoudt, fit en gezond zijn vitamines krijgt.
15.12.2022 18:23
L Meijer Geverifieerde klant: Yes
Heel tevreden over levering e.d. Onze honden doen het er heel goed op👍
17.11.2022 14:38

Vergelijkbare producten

Finest Zalm Adult
Large Bite
© Fish4Dogs Benelux BV 2018

Privacy en Cookies