Telefoonnummer +31(0) 85 040 25 93
Totaal
€ 0.00 (incl. BTW)
excl. korting en verzendkosten
  • Productlijst
  • Home
  • Hond
  • Finest Zalm Complete - Toy Extra Small Bite
Deel :

Finest Zalm Complete - Toy Extra Small Bite

Onze Zalm Toy Breed Complete Food verschaft een hogere energiedichtheid en eiwit- en olieniveaus, in overeenstemming met de grote calorische behoeften van kleine honden. De betere verteerbaarheid van vis maakt het een ideaal voedingsmiddel voor kleine hondjes, omdat het hen in staat stelt gemakkelijk te profiteren van de energie in ons voedsel.

De brokjes zijn kleiner, zo ongeveer de halve grootte van onze kleine brokken.

De grote hoeveelheid mariene Omega 3 in onze zalm maakt het een ideaal product voor de vacht- en huidgezondheid en de mobiliteit van gewrichten. Het makkelijk verteerbare eiwit vanuit vis is ook goed voor de vertering.

Fish4Dogs-voedsel is graanvrij en gebruikt aardappels en doperwten als koolhydraten. Deze zorgen ervoor dat het voedsel een gebalanceerde glycemische index heeft en minder snel een voedselintolerantie veroorzaakt.

Hoge niveaus van Omega 3 zijn ook gunstig voor fokteven, omdat de voordelen van omega-oliën worden doorgegeven aan de ongeboren puppy.

'Niet goed, geld terug’ Garantie – Wij zijn er zo zeker van dat uw hond zal genieten van de smaak van Fish4Dogs Complete Food, dat wij u uw geld terug zullen geven als dit niet het geval is. Deze aanbieding is alleen van toepassing op 1,5 kg zakken.

Lees meer
1,5kg
Op voorraad
Voor:   € 12.99
Review:
0.00 Gemiddelde
0.00

0 Review
Review dit product:
Meer weten?
Ontvang onze nieuwsbrief
© Fish4Dogs Benelux BV 2018

Privacy en Cookies