Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Glutenvrij hondenvoer

Veel hondenvoer bevat graan als bestanddeel, omdat dit goedkoper is bij de productie van hondenvoeding. Diverse soorten granen die in hondenvoer worden verwerkt, zoals tarwe, spelt, rogge of gerst, bevatten gluten. Gluten zijn eiwitten, die ervoor kunnen zorgen dat honden allergische reacties, voedselovergevoeligheid of gezondheidsproblemen krijgen wanneer ze hondenvoer met gluten eten. Fish4Dogs hondenvoer bevat geen granen en is daardoor glutenvrij. Het is licht verteerbaar hondenvoer, dat zeer geschikt is voor honden met een glutenallergie. 

Wat is glutenvrij hondenvoer?

Bij glutenvrij hondenvoer worden in plaats van granen andere bestanddelen toegevoegd met belangrijke voedingswaarden, die geen gluten bevatten. Door glutenvrije ingrediënten te gebruiken, wordt de weerstand van honden met een gevoeligheid voor gluten niet aangetast en komen symptomen als problemen met de darmen, maag en huid niet voor na het eten of na langdurig gebruik van het glutenvrije hondenvoer.

Glutenvrij hondenvoer van Fish4Dogs

Bij Fish4Dogs kiezen wij in plaats van granen voor de goed te verdragen ingrediënten aardappelen en erwten, die vooral zorgen voor de nodige koolhydraten in de voeding. Koolhydraten zijn belangrijke bestanddelen in hondenvoer, omdat ze je hond energie geven en andere ingrediënten in het voer samenbinden. Door de keuze voor aardappelen en erwten stijgt de bloedsuikerspiegel van je hond ook niet te snel bij het eten van het hondenvoer, zodat je hond langer een vol gevoel heeft. Ook bieden deze ingrediënten Vitamine C, Vitamine B6 en Kalium.

 Glutenvrij en hypoallergeen hondenvoer

Naast dat hondenvoer van Fish4Dogs glutenvrij is, is het ook hypoallergeen en bevat het geen kunstmatige conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers, vulstoffen of kleurstoffen. Ons premium hondenvoer bevat alleen hoogwaardige ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt, de vis, is goed voor de vacht, huid en gewrichten, maar ook voor de hersen- en oogontwikkeling en voor de vertering en darmgezondheid van je hond. Bovendien vinden honden de smaak van Fish4Dogs glutenvrij hondenvoer heerlijk.