Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Gezond gewicht

Branding

Obesitas is een veel voorkomend probleem dat kan lijden tot hart- en vaatziekte, diabetes, artritis en andere mobiliteitsproblemen.

We willen allemaal graag onze honden verwennen en daar is niets mis mee. Maar we moeten er wel voor zorgen dan hun totale calorie-inname, inclusief snacks, niet meer is dan ze nodig hebben.

Fish4Dogs Calorie-arme Snacks
Fish4Dogs Sea Jerky is een calorie-arme snack met slechts 2,5 calorieën in elke Sea Jerky Tiddler. Dit in tegenstelling tot de 50/100 extra calorieën in andere 'verantwoorde' tandheelkundige snacks. Wanneer je er verstandig mee omgaat, kun je je hond gewoon verwennen, maar dan wel met een lager calorie gehalte.

"HEERLIJK & VERSTANDIG!"


Dat betekent niet dat je ze hun eigen lichaamsgewicht aan Sea Jerky's kunt voeren, maar het betekent wel dat je ze enkele heerlijke snacks kunt geven waar ze dol op zullen zijn, zonder dat de calorieën zich zullen opstapelen.

Bij Fish4Dogs willen we verstandige voeding promoten. Vergeet niet dat onze voedingsrichtlijnen alleen richtlijnen zijn en dat de hoeveelheid voeding zal variëren van hond tot hond. Begin met de voedingsrichtlijnen en controleer daarna regelmatig het gewicht van je hond.

  • Als ze lijken aan te komen, verminder dan de hoeveelheid voedsel
  • Als ze gewicht verliezen, verhoog dan de hoeveelheid voedsel