Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Wat is goed hondenvoer?

Goed hondenvoer bevat natuurlijke en pure ingrediënten, minimaal 16% aan vet, maximaal 40% aan koolhydraten, minimaal 25% aan dierlijke eiwitten en rond de 5% aan vezels . Lees meer over waar goed hondenvoer aan moet voldoen en over ons 100% natuurlijke Fish4Dogs hondenvoer.

Natuurlijke en pure ingrediënten

Goed hondenvoer bevat ingrediënten die natuurlijk en puur zijn. Dit betekent dat er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in zitten of andere chemische toevoegingen. Ook alle vitaminen, mineralen en antioxidanten komen uit de natuurlijke voeding in plaats van synthetisch toe te zijn gevoegd. En conserveringsmiddelen komen van een natuurlijke bron.

Daarnaast bevat goed hondenvoer geen toegevoegde suiker of vulstoffen, die alleen de productie goedkoop maken zonder belangrijke voedingswaarden te bieden. Stoffen die hondenvoer niet moet bevatten zijn plantaardige vetten, soja en melkproducten.

Goed hondenvoer bestaat uit veel vlees of vis. Het liefst duurzaam geproduceerd, wat ook weer zorgt voor betere voedingswaarden. Bij Fish4Dogs hebben wij gekozen voor verse vis, om meerdere reden.

Fish4Dogs hondenvoer is:

  • Rijk aan onverzadigde vetten

Fish4Dogs hondenvoer bevat Omega 3 vetzuur, omdat wij vis in plaats van vlees gebruiken. Omega 3 werkt ontstekingsremmend, zorgt voor een mooie vacht en huid, fitte spieren en gewrichten en een betere oog- en hersenontwikkeling.

  • Vol enkelvoudige, dierlijke eiwitten

Vis bevat enkelvoudige eiwitten die makkelijk verteerbaar zijn, tot wel 90%. Dit is hoog vergeleken met de 50% tot 60% verteerbaarheid van vlees van mindere kwaliteit.

  • Voer dat ‘langzame’ koolhydraten bevat

De koolhydraten in het hondenvoer komen niet van granen, maar van aardappelen en erwten. Het hondenvoer is daardoor glutenvrij en je hond houdt er langer een vol gevoel van. Deze soort koolhydraten zijn goed te verdragen door honden.

  • Lekker van smaak

Honden vinden de smaak en geur van vis erg lekker en ze eten vis graag.

Meer informatie en contact Heb je nog vragen over wat goed hondenvoer is of over de natuurlijke producten van Fish4Dogs? Bekijk de Voedingswijzer voor honden of neem contact met ons op.