Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Voedingswijzer

Voedingswijzer voor je hond

Wij eten gezond, dus waarom zouden onze huisdieren dan niet gezond eten? Wij geloven dat hoe beter het voedsel is dat wij onze huisdieren voeren, hoe gezonder ze zullen zijn.

Wil je voedingsadvies over hoeveel Fish4Dogs hondenvoeding je je hond te eten kunt geven per dag, meer weten over onze natuurlijke ingrediënten of wil je je verdiepen in hondenvoeding door het lezen van onze blogs? Bekijk in onderstaande voedingswijzer voor honden waar je welke informatie vindt.

Download hier de volledige voedingsanalyses.

 Voedingsadvies voor honden

Wil je weten hoeveel hondenvoeding je hond per dag gemiddeld nodig heeft? Ga naar de pagina Voedingsadvies voor honden om per Fish4Dogs product de voedingswijzer tabellen voor honden te bekijken. Bekijk ook het volledige Fish4Dogs hondenvoeding assortiment voor een overzicht van alle producten. Op de meeste productpagina’s vind je een ‘Voedingsadvies’ tabblad, waarin staat hoeveel je hond dagelijks van een product mag eten.

Hoogwaardige ingrediënten

Wil je weten welke ingrediënten we gebruiken in Fish4Dogs hondenvoeding en, minstens even belangrijk, welke ingrediënten we juist niet in de voeding verwerken om deze zo gezond mogelijk te houden? Ga naar de pagina Hoogwaardige ingrediënten voor meer informatie. Bekijk ook het volledige Fish4Dogs hondenvoeding assortiment voor een overzicht van alle producten. Op de meeste productpagina’s vind je een ‘Voedingswaarde’ tabblad, met een voedingswijzer met ingrediënten en voedingswaarden per product.

 Glutenvrij en hypoallergeen

De Fish4Dogs hondenvoeding is 100% natuurlijk, graanvrij, glutenvrij en hypoallergeen . Lees ook meer over de voordelen van het gebruiken van verse vis in de voeding.

 Duurzame productie

Bij Fish4Dogs denken we niet alleen aan natuurlijke ingrediënten in de hondenvoeding en hoe gezond de hondenvoeding moet zijn. Ook onze manier van produceren is duurzaam. Lees meer over hoe de Fish4Dogs voeding duurzaam wordt geproduceerd en hoe de in de hondenvoeding gebruikte vis wordt gekweekt.

Blogs over hondenvoeding

Wil je meer weten over voedingswaarden, hondenvoeding en de voordelen van goede hondenvoeding voor je hond? Kijk dan bij Blogs over voeding.

Na het lezen nog vragen? Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van de informatie in de voedingswijzer voor je hond nog steeds vragen? Neem contact op met Corina van Hien en stel je vraag over de Fish4Dogs hondenvoeding.

"Geen Geur, Kleur & Smaakstoffen!"


Ons gezonde hondenvoer is natuurlijk, voedingsrijk en gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor een hoogstaande reeks aan hondenvoer en snacks is ontstaan, genaamd ‘Finest’!

Voor advies over hoeveel voeding een hond per dag gemiddeld nodig heeft, ga je naar voedingsadvies. Wil je meer weten over de voedingswaarde van Fish4Dogs-producten en de voordelen ervan voor je hond, kijk dan bij Blogs over voeding. En wil je weten wat Fish4Dogs-producten precies bevatten, dan kun je kijken bij Hoogwaardige Ingrediënten.

Wil je meer informatie? Stel je vraag aan Corina van Hien - Corina@Fish4Dogs.nl.