Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Visolie voor honden

Fish4Dogs heeft 100% pure visolie van Noorse zalm, die je hond net dat beetje extra geeft als deze klachten heeft aan spieren, gewrichten, de huid of de vacht. Dit visolie supplement voor je hond kan gewoon door de hondenvoeding en laat dit zelfs nog beter smaken.

Tegen pijnlijke spieren en gewrichten

Stijve spieren en pijnlijke gewrichten bij je hond komen vaak voor door ouderdom. Maar ook een jongere hond kan hier last van krijgen. Visolie zorgt ervoor dat je hond soepeler beweegt en daardoor minder last heeft van stijfheid en pijn.

Verhelpt huid- en haarproblemen

Daarnaast is visolie goed tegen een droge, jeukende huid of een gebarsten huid bij de poten van de hond, omdat visolie hydrateert. Bij een doffe vacht en haaruitval zorgt visolie ervoor dat de vacht weer gezond wordt en mooi gaat glanzen.

Aansterken na ziekte of operatie

Visolie kan ook door de voeding van je hond worden gedaan om de smaak te verrijken, bijvoorbeeld als je hond lastig eet na ziekte of operatie. En door de belangrijke extra bestanddelen in de visolie zal je hond weer sneller op kracht komen.

Werkzame stoffen in visolie

De Fish4Dogs S.O.S. Salmon Oil visolie voor honden is 100% puur, natuurlijk en duurzaam geproduceerd. Het bevat een grote hoeveelheid Omega 3 vetzuur, in de vormen EPA en DHA die in vis voorkomen. Deze ‘langeketen’ vormen kunnen honden niet zelf uit plantaardig voedsel halen, dat de ‘korteketen’ vorm ALA bevat. Honden missen namelijk het enzym dat ALA omzet naar de werkzame vormen EPA en DHA. Het Omega 3 vetzuur vermindert ontstekingen. Hierdoor krijgt je hond soepelere spieren en gewrichten, een gezonde huid en een glanzende vacht.

 Gebruik van Fish4Dogs visolie voor honden

Visolie kan gewoon door de hondenvoeding van je hond. Je kan het over de voeding heen gieten, of door de voeding mengen. Hoeveel visolie je je hond per dag geeft, hangt af van de grootte van je hond. Een kleine hond mag een theelepel per dag, een gemiddeld grote hond twee theelepels per dag en een grote hond drie theelepels per dag.

De Fish4Dogs S.O.S. Salmon Oil visolie voor honden bestel je direct in de Fish4Dogs webshop.