Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Natuurlijk hondenvoer

Veel hondenvoer bevat onnatuurlijke toevoegingen. Alle Fish4Dogs hondenvoeding is echter volledig natuurlijk. Dit betekent dat we geen kunstmatige conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers, vulstoffen en kleurstoffen in de hondenvoeding verwerken. Door de natuurlijke hondenbrokken die wij aanbieden, blijft je hond lang gezond en fit. Bovendien wordt de natuurlijke hondenvoeding van Fish4Dogs duurzaam geproduceerd.

  • Alleen natuurlijke conserveringsmiddelen

Er worden geen kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd aan de natuurlijke hondenvoeding van Fish4Dogs. Om de natuurlijke hondenbrokjes, snacks en andere hondenvoeding lang te kunnen bewaren gebruiken we gemengde tocoferolen en rozemarijn. Dit zijn natuurlijke conserveringsmiddelen.

  • Geen toegevoegde suikers

Wij voegen geen suiker toe aan de Fish4Dogs natuurlijke hondenbrokken en de rest van de hondenvoeding. Zo zijn zelfs de lekkere hondensnacks natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. Het natuurlijke hondenvoer van Fish4Dogs heeft al een heerlijk rijke smaak van zichzelf, ook door de smaak van de vis.

  • Geen vulstoffen

Veel hondenvoeding bevat allerlei ingrediënten die niets toevoegen aan de voedingswaarden en alleen maar vullen zodat de kosten van de productie omlaag gaan. Onze natuurlijke hondenbrokken en hondenvoeding bevat enkel ingrediënten die goed zijn voor je hond, dus voedzame ingrediënten die daadwerkelijk wat toevoegen.

  • Geen kleurstoffen

Ook kleurstoffen zijn onnodig en zijn daarom niet toegevoegd. Je hond kijkt niet op van een klein beetje meer of minder kleur en het voegt niets toe aan de smaak van de natuurlijke hondenbrokken en hondenvoeding.

  • Graanvrij en glutenvrij

De natuurlijke hondenbrokken en de rest van de Fish4Dogs natuurlijke hondenvoer is graanvrij en glutenvrij. Hierdoor kunnen ook honden met glutenallergie genieten van de natuurlijke hondenvoeding.

Natuurlijk, maar ook duurzaam geproduceerd Naast het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de natuurlijke hondenbrokken en hondenvoeding, zijn deze producten ook duurzaam geproduceerd. Lees ook meer over de manier van produceren. Zo wordt onder andere voor het kweken van de vis geen antibiotica of groeihormoon gebruikt.