Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Biologisch hondenvoer

Biologisch hondenvoer bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Dit betekent geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen en geen synthetische antioxidanten of conserveermiddelen. Ook wordt er rekening gehouden met duurzame productie bij biologisch hondenvoer.

 De inhoud van biologisch hondenvoer

Naast het vermijden van chemische bestanddelen, is biologisch hondenvoer vrij van antibiotica of hormonen die bij niet-biologisch hondenvoer gebruikt worden bij het vlees of de vis in het hondenvoer. Ook de dieren die in het product zijn verwerkt, zijn enkel gevoerd met biologisch voer. Plantaardige ingrediënten in het hondenvoer zijn niet bespoten met pesticiden en niet genetisch gemanipuleerd. Omdat er alleen natuurlijke voedingsmiddelen worden gebruikt, krijgt je hond een betere gezondheid, een mooiere vacht, sterkere tanden en minder allergische reacties zoals jeuk of ontstekingen.

 Fish4Dogs 100% natuurlijk hondenvoer

Fish4Dogs hondenbrokken en de rest van het Fish4Dogs premium hondenvoer bevatten belangrijke, 100% natuurlijke voedingsbestanddelen, die je hond een complete maaltijd bieden. Dit zijn bestanddelen uit pure ingrediënten zoals Omega 3 vetten uit vis en koolhydraten uit aardappelen en erwten in plaats van uit graan. Hierdoor is het voer ook hypoallergeen, en glutenvrij doordat het graanvrij is. Naast alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken, is het Fish4Dogs hondenvoer lactosevrij, zijn er geen suikers toegevoegd en bevat het hondenvoer geen zuivel zoals lactose of vulstoffen die niets toevoegen aan de voeding en die de productie alleen goedkoper maken.

 Duurzaam geproduceerd

Naast het gebruik van pure en natuurlijke ingrediënten die je hond gezond houden, draagt Fish4Dogs ook een steentje bij aan duurzaamheid. Fish4Dogs hondenvoer is niet alleen 100% natuurlijk, het is ook duurzaam geproduceerd. Er wordt verse Noorse zalm toegevoegd aan de voeding, rekening houdend met voedselverspilling en recycling.

 Biologisch gecertificeerd hondenvoer

Omdat Fish4Dogs hondenvoer niet gecertificeerd is en daardoor geen keurmerk heeft, kunnen wij nog niet officieel vermelden dat ons hondenvoer biologisch is. Dit komt ook doordat er nog geen Europese regels zijn voor viskwekerij. Wel is het zo dat ons hondenvoer 100% puur natuurlijke ingrediënten bevat en wij duurzaam produceren.