Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Voeding voor puppy's

Puppy

Puppy voeding van Fish4Dogs

Om jouw jonge puppy op te laten groeien tot een gezonde, fitte hond heeft Fish4Dogs een speciaal assortiment aan premium Fish4Puppies puppy voeding. De Fish4Puppies voeding bevat veel vis en is natuurlijk, glutenvrij en hypoallergeen. Bekijk het Fish4Puppies assortiment hier.

Fish4Puppies voeding met vis

De Fish4Puppies hondenbrokken bevatten als hoofdingrediënt vis. In vis zit Omega 3 vetzuur, dat zorgt voor een mooie vacht en huid bij puppy’s. Maar ook de hersenen en de ogen van de puppy ontwikkelen zich beter. Vis bevat daarnaast hoogwaardige eiwitten die makkelijk te verteren zijn. De eiwitten helpen mee aan de spiergroei van de puppy en de makkelijke verteerbaarheid zorgt ervoor dat je puppy alle voedingswaarden opneemt uit de voeding. De voeding is tenslotte rijk aan calcium en fosfor, waardoor de botten en tanden van je puppy goed ontwikkelen.

Volledig natuurlijke puppy voeding

Naast dat Fish4Puppies hondenbrokken een complete en evenwichtige maaltijd zijn, is alle puppy voeding van Fish4Dogs volledig natuurlijk. Dit betekent dat er geen kleurstoffen, vulstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen in de voeding zitten. Ook zijn er geen suikers toegevoegd. Zelfs de Fish4Dogs snacks zijn gezond. Voor de training van je pup gebruik je Fish4Dogs Sea Jerky Tiddlers. Deze snacks zijn gemaakt van 100% gebakken vissenhuid en hierdoor caloriearm. Zo geniet je pup van een smakelijke maar verantwoorde snack, die daarnaast ook het gebit schoonhoudt.

Glutenvrij en hypoallergeen

De Fish4Puppies voeding is glutenvrij en hypoallergeen. Glutenvrij omdat er geen granen in de voeding zijn verwerkt, waardoor ook puppy’s met een glutenallergie de hondenbrokken en snacks kunnen eten. In de Fish4Puppies hondenbrokken zitten erwten en aardappels in plaats van granen, die je puppy de nodige energie geven gedurende de dag en je puppy langer een vol gevoel geven. Daarnaast is de puppy voeding hypoallergeen omdat deze graanvrij is, maar ook alleen eiwitten uit vis bevat. Hierdoor is de kans op een allergische reactie op de voeding kleiner.

De gezonde voeding van Fish4Dogs zoals hondenbrokken en caloriearme snacks voor puppy’s koop je direct in de webwinkel. Of probeer nu onze Puppy Pack, alles wat jouw puppy nodig heeft voor de beste start.

Er zijn geen producten beschikbaar.