Want hondenhouden van vis Afrekenen (0 artikelen)
Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen

Fish4Dogs Team

Ik ben Corina van Hien en heb al sinds 1990 Afghaanse Windhonden. Sinds een jaar heb ik nu ook een Greyhound. Ik ga met onze honden naar de show en renbaan en fok af en toe een nestje.

In maart 2016 werd mij geadviseerd om Fish4Dogs te gaan proberen i.v.m. huidproblemen bij 1 van mijn honden. Sindsdien ben ik geleidelijk overgegaan op Fish4Dogs. Ik ben zo enthousiast over het voer dat ik me ook ben gaan inzetten om Fish4Dogs te gaan promoten. Ik ben momenteel Fokker&Show Manager Benelux. Ook zal ik aanwezig zijn op de shows en nodig ik u uit om mij eens op te komen zoeken in de stand van Fish4dogs.


Ik ben Celine van den Berg en heb al heel mijn leven lang honden thuis. Ik zou dus ook zeker niet meer zonder honden kunnen!

Ik ben verantwoordelijk voor alle aspecten rondom het marketing gebied en ben vanaf het begin af aan ontzettend gemotiveerd om de producten van Fish4Dogs te promoten en het team te versterken. Verder zullen jullie mij ook af en toe op een show treffen!

Momenteel studeer ik nog aan de Hogeschool Rotterdam, ik volg hier de opleiding Management Economie en Recht.


Katrien is groot geworden met het showen en fokken van honden. Vanaf haar achttiende heeft ze haar eigen kennelnaam: "Rozebottel's". Sinds 1999 fokt ze Wetterhounen en Golden Retrievers, rassen die later plaats zouden maken voor de Lagotto Romagnolo; de Italiaanse waterhond waarmee ze momenteel in binnen- en buitenland succesvol deelneemt aan tentoonstellingen.

 In 2002 ontmoet ze haar partner Saskia. Samen delen zij een voorliefde voor honden en  inmiddels focussen zij zich alweer tien jaar op het fokken en showen van de Lagotto. In 2011 doet de Greyhound zijn intrede in het gezin en twee jaar later wordt onder Saskia's eigen kennel naam "Dare Alla Luce" het eerste greyhound nest geboren.  

 Sinds begin 2016 voeren we - in de overtuiging dat graanvrij voer en voer dat gebaseerd is op vis beter resultaat oplevert voor vacht en huid - Fish4Dogs. De tolerantie van het voer is onder onze honden, ook pups, enorm groot: het gaat erin als koek! Een kwalitatief goed voer is ontzettend belangrijk voor opgroeiende honden. Een goed begin is het halve werk!

 

Ik ben Marian Dekker hondentrainer gespecialiseerd in puppy opvoeding.

Zelf heb ik 2 labrador retrievers en een rhodesian ridgeback, maar ik ben knettergek op alle soorten honden! Voor het werken met jachthonden kan je bij mij terecht. Samenwerken met andere dierenprofessionals is mijn specialiteit. Via onze puppyclub vinden vele hondjes hun weg naar andere hondenscholen.

Knuffel & Co, natuurlijk eerlijk advies voor mens en dier in Brielle, is mijn bedrijf. Dit is een dierenadviescentrum waar in de winkel zeer uiteenlopende workshops en cursussen gegeven worden op het gebied van natuur/mens/dier. Als allereerste pilotshop mochten wij eind 2015 al Fish4Dogs verkopen.   

Advies geven aan diereneigenaren is mijn passie. Als voedingsdeskundige vind ik het een eer met Fish4Dogs te mogen werken. Vis is een prima eiwitbron met veel omega 3 en de resultaten voor huid en vacht heeft deze voeding al ruimschoots bewezen.

"Honden hielpen vroeger de vissers met hun netten bij de visvangst."

Ik ben Elly de Boer, hondentrimster gespecialiseerd in terriërs.

Het trimmersvak heb ik geleerd in Engeland, waar ik in die tijd leerde en woonde bij fokkers van o.a. fox terriërs. In Nederland had ik het geluk dat mevr v/d Hoeven mij verder bijschoolde. Momenteel deel ik mijn leven met Elvis, een grote poedel. Het is een heerlijke hond!

Voorheen heb ik grote poedels, foxterriers , een kruising en een bouvier gehad. Ik vind het geweldig om mij voor het Fish4Dogs promotieteam in te mogen zetten. 

Ik ben Muriël Hagendijk, marketing-assistent bij Fish4Dogs. 

Ik ben een jonge gemotiveerde student die wel houd van een leuke uitdaging. Hiermee probeer ik het Fish4Dogs team te versterken!

Ik studeer momenteel International Bussiness and Management Studies aan de Hogeschool Rotterdam. 
Ik ben Shannen van Hien, mijn leven met honden begon al toen er een Afghaanse windhond onder het bed lag tijdens mijn geboorte. Sindsdien zijn honden onmisbaar in mijn leven.

Als klein meisje ging ik vaak met plezier met mijn moeder mee naar hondenshows en coursing. Op dit moment deel ik mijn huishouden met mijn honden. Een huis zonder honden is voor mij geen thuis.

Buiten mijn "daily job" ondersteun ik het Fish4Dogs team een paar keer per jaar als dat nodig is.