Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Wie is..... Fish4Dogs?

Fish4Dogs is een kleine zelfstandige Engelse onderneming gevestigd in het landelijke Worcestershire. In Nederland werken we met een hecht team van 5 dierenliefhebbers keihard aan het uitdragen van ons vertrouwen in de kwaliteit van Fish4Dogs voeding.

Wat je direct aan ons ziet is het rotsvaste geloof dat wij in ons product hebben. We weten dat onze voeding goed is en we weten dat het goed zal zijn voor jouw hond. De passie voor en ons geloof in wat we doen, maakt van elke werkdag een feestje.

"Er lopen maar liefst 11 viervoeters rond op ons hoofdkantoor"

Honden staan centraal in wat we doen. Het zal je dan ook niet verbazen dat we op ons hoofdkantoor 11 honden hebben rondlopen - Sam, Gabriel, Barney, Lucy, Amber, Toby en Dylan, Percy, Beau, Cas en Whiskey. Elke dag opnieuw merken we dat onze trouwe viervoeters een warme bijdrage leveren aan ons familieleven.  Ook wij zijn niet perfect, maar bij Fish4Dogs doen we ons best om elke dag een beetje beter te worden.

"Het idee achter Fish4Dogs is het gebruik van afval van de visindustrie."

Mensen consumeren slechts 50% van een vis (meestal een stukje filet) terwijl de overige 50% toch ook perfect eetbaar is. Met het oog op duurzaamheid vinden wij dit een schandalige verspilling van natuurlijke voedselbronnen. Door de duurzame productiewijze van Fish4Dogs minimaliseren wij de negatieve impact op het milieu. Dat vinden wij belangrijk.