Want hondenhouden van vis Afrekenen (0 artikelen)
Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen

Fish4Dogs Fokker Event

Fish4 Dogs Fokker Event 1124X550

Van jeuk wordt vaak gezegd dat het erger is dan pijn. Dat geld voor jou, maar net zo goed voor jouw honden. Jeuk is een symptoom en geen oorzaak. Een belangrijke oorzaak van allergieën ligt bij voeding. 

Naar schatting heeft 3-15% van alle honden een bepaalde vorm van voedselallergie. De verschijnselen kunnen variëren van een beetje jeuk met wat rode plekken tot extreme jeuk waarbij de hele huid is aangetast. Afhankelijk van het soort allergie kan niet alleen de huid zijn aangedaan maar bijvoorbeeld ook de ogen, oren of het maag/darmkanaal. 

Fish4Dogs heeft gezonde voeding en de gezondheid van de honden voorop staan. In de loop der jaren hebben we veel kennis over allergieën in relatie tot voeding vergaard. Kennis die we graag met jullie delen. 

Speciaal voor Fokkers organiseert Fish4Dogs op zaterdag 6 mei een Fokker Event met als thema “Allergieën – wat is het resultaat van goede voeding?”.

De hoofdsessie wordt gepresenteert door Drs. Laura Gil Martins. Laura is een wereldwijd gerespecteerde  voedingsdeskundige. Zij staat aan de basis van diverse hondenvoedingsproducten, voornamelijk gebaseerd op vis. 

Marian Dekker, eigenaresse van Dierenspeciaalzaak Knuffel & Co in Brielle, voedingsdeskundige en orgaisator de de Puppy Club, geeft uitleg over allergien bij puppy's, en hoe je tijdig herkent of een pup last heeft van een allergie. 

Corina van Hien is in de Benelux  binnen Fish4Dogs verantwoordelijk voor alles wat de Fokkers aangaat. Daarnaast bezoekt zij met haar team en de Fish4Dogs Show Trailer een keur aan hondenshows in Nederland en België. Corina geeft een korte presentatie over de voordelen die Fokkers bij Fish4Dogs genieten. Daarnaast zal zij haar eigen ervaringen als Fish4Dogs Fokker delen.  

Na afloop is er uitgebreid tijd om vragen te stellen aan de experts. 

PROGRAMMA

15:00 - Ontvangst

15:30 - Opening 
                                                                       
            Bob Woutersen - General manager Fish4Dogs Benelux
15:45 - Puppy’s - Hoe constateer je allergieën op tijd?
            Marian Dekker – Voedingsdeskundige Puppy’s
16:15 - Allergieën – wat is het resultaat van goede voeding? (Engels)
            Laura Gil Martens – Voedingsdeskundige en Voeding Ontwikkeling
17:15 - Fish4Dogs - Fokkers eerst
            Corina van Hien - Fokker & Show Manager Benelux
17:45 - Vraag het de Expert
            Laura Gil Marten - Marian Dekker - Corina van Hien
18:00 - Borrel

18.30 - Einde

Gratis kaarten voor Animal Event

Fish4Dogs stelt je in de gelegenheid om voorafgaand aan de presentaties gratis Animal Event te bezoeken door twee gratis kaarten per aanmelding ter beschikking te stellen. Kom je met meer dan twee dan krijg je van Fish4Dogs 20% korting per extra kaart. De poorten van Animal Event gaan zaterdagochtend om 10.00 open. 

Meld je snel aan voor het Fish4Dogs Fokker Event. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Vermeld bij je aanmeelding met hoeveel personen je wilt komen en de namen vamen van deze personen. 

Schermafbeelding 2018 04 14 Om 10 18 23

Met vriendelijke groet,

 Corina van Hien Fokker & Show Manager Benelux.