Want hondenhouden van vis Afrekenen (0 artikelen)
Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen

Fish4Dogs Hondenwandeling - 25 maart 2018

Fish4 Dogs Wk12 Wandeling 1124X4181

Ook dit jaar organiseren wij weer een aantal Fish4Dogs Hondenwandelingen. De eerste wandeling van dit jaar vind plaats op de Ginkelse Heide bij Ede. 

Net als bij de Fish4Dogs Beach Walks belooft het weer een gezellige middag te worden. De hondenwandeling is voor honden van alle leeftijden. Na afloop verzamelen alle deelnemers en hun honden bij Pannenkoekenhuis De Langenberg. hier worden jullie door Fish4Dogs getrakteerd op een kop koffie en een heerlijke punt gebak. Ook aan jullie honden is gedacht, elk baasje krijgt een Gratis Fish4Dogs Goody Bag met snacks en voeding mee naar huis. 

"GRATIS KOFFIE, GEBAK & GOODY BAG"

Programma:
- Verzamelen om 11.00 uur op de Ginkelse Heide aan de Driebergweg, 6711 JC in Ede. 
-  De wandeling duurt ongeveer 1 uur.
- Na Afloop, vanaf 12.30, verzamelen we voor gratis koffie en gebak op het overdekte terras van Pannenkoekenhuis De Langenberg aan de Arnhemseweg 120, 6711 HJ in Ede.

Route via navigatie - De locatie heeft geen huisnummer. Wanneer je de postcode invult geeft je navigatie de correcte locatie aan. 

Route vanaf de snelweg  Op de 1e rotonde 1e rechts.

Route vanuit Ede: Op de rotonde links t.o.v. Pannekoekenrestaurant De Langenberg. 

Er wordt duidelijk aangegeven waar het losloopgebied begint.

Let op! We verzamelen bij het losloopgebied, niet bij het pannekoekenrestaurant. 

Parkeren kan bij het losloopgebied en bij het pannekoekenrestaurant aan de andere kant van de weg. Parkeren is daar gratis, maar houd er zeker bij mooi weer rekening mee dat vinden van een parkeerplek een uitdaging kan zijn.

Deelname is gratis. Schrijf je in via: klantenservice@fish4dogs.nl

Vermeld bij je inschrijving met hoeveel deelnemers, hoeveel puppy's en hoeveel volwassen honden je komt. Inschrijven kan tot 22 maart 2018.  

Tot op de Ginkelse Heide, de koffie staat voor jullie klaar! 

Het Fish4Dogs Promotie Team