Want hondenhouden van vis Afrekenen (0 artikelen)
Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen

Fish4Dogs Beachwalk IV 2e slag Rockanje

View Beachwalk 29 oktober van 10:00 - 12:00

In samenwerking met Strandclub VIEW aan de 2e slag, Dierenambulance Dieren4U en Puppyclub Knuffel & Co hebben wij weer een leuke ochtend georganiseerd.

""Voor pups en volwassen honden!""

Deze wandeling is voor honden van alle leeftijden. Bij het eerste deel van de wandeling zullen alle honden aangelijnd worden om rustig te beginnen in verband met de puppy's die ook mee zijn. Na het eerste deel vervolgen de volwassen honden hun wandeling op het strand. Op een geschikte plek wordt een teken gegeven waarop de honden mogen worden losgelaten. 

Gratis puppy cursus

Als de  volwassen honden aan hun tweede deel beginnen start Marian Dekker met een superleuke en informatieve puppy cursus. De puppy's apart worden gehouden van de volwassen honden omdat zij nog te jong zijn om nu al wild te spelen en te rennen. Tijdens de puppy cursus wordt meteen een leuke en informatieve uitleg gegeven over het wandelen met puppy's. 

Bekijk de Dierenambulance van binnen

Voor de veiligheid en welzijn van de honden is de Dierenambulance van Dieren4U aanwezig. Hierbij is er ook de gelegenheid om de Dierenambulance van binnen te bekijken en vragen te stellen omtrent de werkzaamheden van de vrijwilligers. 

Gratis appelgebak en goodiebags

Als afsluiting van de wandeling zullen wij naar Strandclub VIEW gaan en genieten van een kop koffie of thee met een punt appelgebak. Daarnaast zullen de honden een lekkere traktatie krijgen van Fish4Dogs die u kunt halen met de bonnen die u ontvangt bij binnenkomst. Ook kunt u een formulier invullen om kans te maken op een jaar lang hondenvoer van Fish4Dogs en na inlevering van het formulier ontvangt u een Goodiebag met lekkers voor uw hond.


Inschrijven

Schrijf je gratis in via: marian@fish4dogs.nl

Graag bij inschrijving vermelden met hoeveel deelnemers, puppy's en volwassen honden je komt. Inschrijven kan tot 23 oktober.  

Tot op het strand in Rockanje, de koffie staat voor jullie klaar! 

Het Fish4Dogs promotie team