Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Brokken - Voer voor Fokkers

F4 D Wk31 Fokker Club 1124X550


SPECIAAL VOOR FOKKERS - STANDAARD 30% KORTING OP BREEDER BAGS EN 15% KORTING OP ALLE OVERIGE VOEDING EN SNACKS!

Hieronder vind je een overzicht van onze breeder bags. Om ze te kunnen bestellen moet je je eerst even aanmelden als fokker. Meld je meteen aan, dat kost je slechts 2 minuten!

Let op! Elke bij Fish4Dogs geregistreerde fokker kan voor je nestje GRATIS PUPPY PACKS aanvragen. Registreer hier jouw nestje. 

Graag nodigen wij je uit om kennis te maken met ons professionele Fish4Dogs Fokkerprogramma. Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over onze producten of ons fokkerprogramma? Neem dan contact op met Corina van Hien.

Het fokkervoer van Fish4Dogs is van hoge kwaliteit. Onze beste verse vis biedt honden een reeks aan gezonde voordelen, en bevat de vitaminen en mineralen die nodig zijn om je huisdier fit en gezond te houden. 

Fish4Dogs fokkervoer wordt verpakt in eenvoudige zakken. Je ontvangt uitstekende kwaliteit, zonder dure verpakking. Laat het zware werk aan ons over! Al het voer wordt gratis thuisbezorgd bij besteding vanaf € 90,00.


"De perfecte voeding voor elke hond!"

Hondenbrokken voor fokkers
Als fokker geef je je honden alleen het beste hondenvoer. Fish4Dogs premium hondenbrokken voor fokkers zijn zeer geschikt als voer voor het fokken van gezonde, fitte honden. Via het Fish4Dogs Fokkerprogramma koop je als fokker hondenbrokken tegen aantrekkelijke prijzen en geniet je van allerlei extra’s en aanbiedingen.

De Fish4Dogs fokker hondenbrokken
Fish4Dogs hondenbrokken zijn gemaakt van vis, dat veel Omega 3 bevat. Voor fokteven is dit ideaal, omdat eigenschappen als een gezonde vacht, huid en gewrichten worden doorgegeven aan de ongeboren puppy. Dit hoge kwaliteit hondenvoer bevat daarnaast alleen natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten om honden groot en sterk te laten opgroeien.

Fish4Dogs hondenvoeding is hypoallergeen, glutenvrij en graanvrij. Bovendien bevat deze geen kunstmatige conserveringsmiddelen, toegevoegde suikers, vulstoffen of kleurstoffen. Naast dat de hondenbrokken gezond zijn, zijn ze ook heel smakelijk voor honden. Ook worden de Fish4Dogs hondenbrokken voor fokkers geleverd in eenvoudige zakken in plaats van in dure verpakkingen.

Fish4Dogs fokker hondenbrokken bestellen
Meld je direct aan als zakelijke klant voor het Fish4Dogs Fokkerprogramma om je bestellingen te plaatsen voor fokker hondenbrokken. Wanneer je je aanmeldt, geniet je onder andere van de volgende voordelen:

  • Voor elk pasgeboren nest kan je als Fish4Dogs fokker gratis puppypacks en hondenbrokken aanvragen.
  • Staffelkorting op elke bestelling hondenvoer, direct zichtbaar bij de producten in je account.
  • Breeder bags van 15 kg kunnen tegen een speciaal tarief voor fokkers worden besteld.
  • Sparen voor extra kortingen met Pet Points.
  • Al het hondenvoer wordt gratis bij je bezorgd bij besteding vanaf € 90,00.

Meer informatie en contact Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de Fish4Dogs fokker hondenbrokken of het Fish4Dogs fokkerprogramma? Lees meer over het Fish4Dogs Fokkerprogramma of neem contact op met Corina van Hien.