• Producten
  • Home
  • Kat
  • Finest Fish4Cats Sardine

Finest Fish4Cats Sardine

Katten houden van de smaken en geuren van vis, waardoor onze Fish4Cats-producten niet alleen gezond zijn, maar ook heerlijk voor uw dierenvriend. Vis is een geweldig eiwit – makkelijk verteerbaar, waardoor het zacht op de buik van uw kat valt, en bevat relatief weinig verzadigde vetten en suikers.

Vis is een geweldige bron van natuurlijk voorkomend Omega 3 – goed voor de vacht, huid en gewrichten.

Om uw kat een smakelijke, gezonde voeding te bieden, gebruiken wij een hoop heerlijke vis in ons kattenvoedsel met een visgehalte van 65% en hoger.

  • Met een gebalanceerd mineraalgehalte die druk op de nieren vermindert en met de toegevoegde veenbessen, kan Fish4Cats helpen met de gezondheid van urinewegen.
  • Met functionele vezels om de transport van haarballen door het lichaam te verlichten.

Pootjes thuis, honden! Dit is voor ons katten.

‘Catisfaction’ Garantie – Wij zijn er zo zeker van dat uw kat zal genieten van de smaak van Fish4Cats voeding, dat wij u uw geld terug zullen geven als dit niet het geval is.

 

Analytische Bestanddelen: Ruw Eiwit 31%, Vetgehalte 19%, Ruwe As 8%, Ruwe Vezels 2,2%, Omega 3 Vetten 1,2%.

Samenstelling: Zalmmeel (33%), Verse Sardine (22%), Zoete Aardappel (17%), Cassave (13%), Zalmolie (8%), Vis Extract (2,5%), Zonnebloemolie, Gistextract, Moutextract, Erwtenvezels, Gedroogde Algen, Gedroogde Veenbessen, Mineralen.

Toevoegingen (Per kg): Vitaminen: Vitamine A 22.500 IE, Vitamine D3 1.850 IE, Vitamine E 550 IE

Spoorelementen: Zinkchelaat Aminozuur Hydraat 500 mg, Mangaanchelaat Aminozuur Hydraat 133 mg, Koperchelaat Aminozuur Hydraat 30 mg, Watervrije Calcium Jodaat 2,9 mg, Organische Selenium Vervaardigd Uit Saccharomyces Cerevisiae (CNCM I-3060) (Seleniumgist geïnactiveerd) (3b 8.10) 87 mg, Antioxidanten (Gestabiliseerd met Rozemarijn en Tocoferolrijke Extracten).

Review:
0.00 Gemiddelde
0.00

0 Review
Review dit product:
© Fish4Dogs Benelux BV 2018

Privacy en Cookies