Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Fokkers over Fish4Dogs

Banner Fokkers Voeren F4 D 1124X418
Kennel Of The Grey Stardust

Ik ben Josee Sales, van kleins af aan opgegroeid met Tibetaanse Terriërs waar op kleinschalige maar zeer serieuze manier mee gefokt werd. Hier ontstonden mijn eerste showsuccessen en ervaringen in het fokken.

Toen ik ging samen wonen kwam er al snel een Weimaraner korthaar in huis en genoot ik van het alles kunnen doen zonder te hoeven borstelen. Het bleef dan ook niet bij 1 Weimaraner.

Op dit moment delen wij ons huis met onze 3 Weimaraners (Cliff, Jayson en Chloé ) en onze Afghaanse Windhond Lodewijk (want het lange haar en de verzorging miste ik toch wel weer) en zo af en toe fokken we een nestje pups onder de kennelnaam 'Of The Grey Stardust' (www.greystardust.nl

Veel van onze vrije tijd gaat op  in het trainen met de honden, de aanlegtesten  die we zo nu en dan lopen met de Weims, de vele wandelingen en shows in Europa. 

Momenteel verzorg ik showtrainingen en workshops op Hondenshool Lingewaard te Bemmel met heel veel plezier. 
Mijn baan als leerkracht in speciaal onderwijs zorgt ervoor dat ik het leuk vind om voor iedere combinatie baas/hond de juiste manier van motivatie te vinden.

Geweldig als mensen dan groeien in hetgeen waar ze mee bezig zijn. Showsuccessen die ik nooit zal vergeten is het behalen van het Jeugd Wereld Kampioenschap in Denemarken, Wereldkampioen 2015 (bijna 200 weimaraners in Milaan en dan eindigen als  3e BIG , Vice Wereld kampioen in Leipzig, BEST OF BREED op de German Winner te Leipzig en natuurlijk  BEST IN SHOW in Dortmund van bijna 9800 honden.

Maar voor mij blijft het aller mooiste de weg naar deze successen, het harde werken om samen een team te worden met je hond en dan samen genieten van wat we ook doen. 

Mijn honden een goede start en socialisatie mee te geven, deel zijn van de familie en genieten van elkaar is voor mij het belangrijkst. Er is niks leukers om op een positieve en actieve manier met je honden bezig te zijn, op welk vlak dan ook

Genieten van je hond in goede gezondheid is iets waar je een goede voeding voor nodig hebt. Mijn honden en pups doen het geweldig op Fish4Dogs en vinden het heerlijk.

Duidelijker bewijs is er niet... Fish4Dogs is voor mij de basis voor een gezond hondenleven 😉

37607854 10214338906044652 6907418610201788416 N
Kennel Tempt By - Afghaanse Windhonden

Ik ben Corina van Hien. Sinds 1980 heb ik mijn hart verloren aan het ras de Afghaanse Windhond. Ik ben verliefd geworden op het heerlijk eigen karakter dat Afghanen hebben. Daarnaast zien ze er natuurlijk fantastisch majestueus uit. 

In de 28 jaar dat ik Afghanen heb, heb ik verschillende BOB en zelfs BIS gewonnen in binnen en buitenland. De laatste prijs was voor mij een bijzondere, BIS 5 met mijn op Fish4Dogs gefokte pup Archie. 

Bij Afghaanse Windhonden is de vacht erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor Fish4Dogs. In Fish4Dogs wordt namelijk geen onnodige vulmiddelen gestopt en zijn de gebruikte producten van hoge kwaliteit waardoor ik zelf geen supplementen meer hoef toe te voegen. 

Ook geef ik mijn honden alleen de snacks van Fish4Dogs zoals Sea Jerky'som hun tanden mee te poetsen en de Mackarel Morsels Coat and Skin voor een nog beter resultaat. 

Priya