Winkelwagen
Totaal artikelen0
Nog te betalen€ 0,00
Afrekenen
  • Graan- en Glutenvrij
  • Hypoallergeen
  • Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen

Meest gestelde vragen

Is Fish4Dogs Hypoallergeen?

Ja. Al onze brokken en snacks zijn hypoallergeen. Wij gebruiken geen kleur-, geur- en smaakstoffen en ook geen granen of onnodige vulmiddelen in onze voeding.

Zitten er conserveermiddelen in Fish4Dogs?

Nee. In onze voeding zitten geen conserveermiddelen verwerkt.

Hoe blijven mijn Fish4Dogs brokken het langst vers?

Bewaar de brokken schoon en droog in de afgesloten zak of in een luchtdichte afgesloten (voer)ton.

Hoeveel brokken mag ik mijn hond per dag voeren?

Op de verpakking  en op onze website staat bij elk product de geadviseerde hoeveelheid brokken of snacks per dag.

Bieden jullie ook Samples aan?

Ja. Wij hebben van al onze brokken samples beschikbaar op onze website. Al onze samples kan je bestellen zonder verzendkosten.

Bieden jullie korting aan op mijn eerste bestelling?

Ja. Als je de kortingscode WELKOM20 gebruikt krijg je 20% korting op je eerste bestelling.

Wat is de verwachte levertijd van mijn bestelling?

Jouw bestelling wordt op de eerst volgende werkdag verzonden je hebt deze binnen 3 werkdagen thuis. U ontvangt ook een Track&Trace-email/SMS DPD waarmee u uw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Daarna wordt uw bestelling naar een DPD Parcelshop gebracht waar u het kunt ophalen. Voor meer informatie over Track & Trace en de locaties van de Parcel shops kunt u kijken op de website van DPD. Heeft u vragen over de levering, neem dan contact op met de klantenservice van DPD.

Waarom bezorgen jullie niet op Zaterdag?

Onze bezorgdienst DPD biedt helaas nog geen levering op Zaterdag aan. naar verwachting is dit binnenkort mogelijk.

Is Fish4Dogs voer biologisch?

Omdat Fish4Dogs hondenvoer niet gecertificeerd is en daardoor geen keurmerk heeft, kunnen wij nog niet officieel vermelden dat ons hondenvoer biologisch is. Dit komt ook doordat er nog geen Europese regels zijn voor viskwekerij. Wel is het zo dat ons hondenvoer 100% puur natuurlijke ingrediënten bevat en wij duurzaam produceren.

Hoe verhoudt de kwaliteit zich tot de prijs.?

Goed! 

Fish4Dogs bestaat uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten. Wij gebruiken geen goedkope vulmiddelen, slachtafval en granen.Houd bij de beoordeling van de prijs ook rekening met het feit dat je hond of kat waarschijnlijk tot wel 30% minder hoeft te eten van onze voeding. De producten van kwalitatief vergelijkbare merken zijn vaak duurder. Wij zijn daarom trots op onze prijs-kwaliteitsverhouding!

Kan ik klantbeoordelingen bekijken alvorens te bestellen?

Onze mooie woorden mag je desgewenst allemaal vergeten. Bekijk liever de ervaringen van onze klanten. Voor onze klantbeoordelingen werken wij samen met Kiyoh. Aan onze klanten wordt, een week nadat zij Jachtinstinct Dierenvoeding hebben ontvangen, automatisch gevraagd of zij een korte review willen plaatsen op Kiyoh

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Helaas kunt u geen bestellingen bij ons ophalen. Wij zijn een webshop en geen fysieke Fish4Dogs winkel. Ons kantoor en ons magazijn zijn gescheiden, waar helaas geen klanten geholpen kunnen worden. Uiteraard staan we u graag te woord via de mail, social media en onze telefoon.